Håndbold

Køge Håndboldklub
Formand: Frederik Ullerup
61 16 68 23
fullerup@gmail.com
www.koegehaandbold.dk

Velkommen til Køge Håndbold

Vi er en klub med hold i alle årgange – og dermed et tilbud til alle.

Vi laver klub ud fra vores 4 værdisætninger:

  • DU KAN HVAD DU VIL

Fordi vi vil have så mange som muligt til at spille håndbold, så længe som muligt. Og fordi vi tror på, at hvad enten du vil gå til håndbold for, at være sammen med venner og veninder og have det sjovt, har vi plads og rum til det . Eller se, hvor langt vilje og talent rækker, så skal du bare give den gas. Uanset hvad, skal det altid være sjovt. Vi tror først og fremmest på udvikling – og på, at gennem udvikling, kommer resultater.

  • EN KLUB FLERE ROLLER

Fra spiller til træner, fra forælder til udvalgsmedlem, fra 1. holdspiller til rollemodel, fra landsholdspiller til U 9 træner. Vi er én klub og vi er dybt afhængige af, at mange har flere roller i bestræbelserne på, at skabe Sjællands Bedste Håndbold Miljø.

  • HÅNDBOLD I BALANCE 

Små børn skal have tid og mulighed for, at prøve forskellige idrætter. De lidt større børn kan gå i SPORTSKLASSER eller på KØGE HÅNDBOLD AKADEMI, så der bliver sammenhæng mellem skole, håndbold og fritid. Vi vil tage ansvar for at bevare balancen, så uligevægt undgås og dermed prioriterer vi fastholdelse af især ungdomsspillere i overgangen fra folkeskole til videregående uddannelse.

  • FORENING 2.0

Vi omfavner de digitale måder at lave fællesskab på. Vi fortæller vores historier og vi udnytter moderne teknik til at skabe et fedt miljø. Vi arbejder på at inddrage medlemmer i historiefortællingen, så flere får ejerskab på klubmiljøet.