FORSIDE

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Boblberg arbejder sammen med Røde Kors, som er en platform med mere end 580.000 brugere, der sammen skaber nye fællesskaber hver dag. Det kan være alt fra, at man søger en ny løbe- eller træningsmakker, en læse- eller strikkeklub, ligesindede til sårbare emner, et sted at være frivillig eller noget helt andet. Udover at have muligheden for at skabe lige præcis det fællesskab, man søger efter, får man også adgang til en række andre initiativer, bl.a. SnakSammen, Sprogland, Julevenner og Nytårsvenner. 

De har netop udarbejdet en inspirationsside til borgerne i Køge Kommune, der fokuserer på skabelsen af nye fællesskaber. Siden indeholder inspiration, tips og idéer til, hvordan man kan opbygge og deltage i forskellige fællesskaber i lokalområdet.

Jeg tror, at vores inspirationsside kan være en værdifuld kilde til information og inspiration for jeres besøgende, der er interesserede i at udforske og engagere sig i lokale fællesskaber, og derfor håber jeg, at I vil dele siden på jeres hjemmeside: https://www.boblberg.dk/sjaelland/koege